Ryssland är återigen en attraktiv marknad för Trux.
– Ryssland är en av de snabbast växande marknaderna i världen och enligt de ledande lastbilstillverkarna ska det år 2015 uppskattningsvis registreras omkring 120 000 tunga lastbilar i landet, så det är en väldigt intressant marknad säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.
I St. Petersburg, där Trux har sin ryska distributör FJ Group Russia LLC stationerad, har man höga förväntningar på Trux-produkterna:
– Det finns en stor potential för Trux lastbilstillbehör på den ryska marknaden och eftersom vi har jobbat väldigt offensivt med marknadsföring och att verkligen visa upp produkterna under krisen så är vi nu med när vändningen kommer, säger Alexander Konson vd på FJ Group Russia LLC.

För mer information kontakta oss på Trux direkt, info@trux.se
eller 0651-76 85 80.