Stefan Andersson med vänner på besök.
För ett tag sedan kom ett glatt gäng på besök till oss, på initiativ av Stefan Andersson från Alutrans, i ett evenemang som kallats Färilaträffen då även flera andra sevärdheter i området besöktes som till exempel Exte, Curt Göranssons Truckrace-utställning med flera. Dessutom visade deltagarna upp sina veteranlastbilar, som var cirka 15 stycken till antalet, på Curt Göranssons Truckrace-utställning.
På Trux berättade grundaren Axel Sandstedt om företagets historia och den snåriga tiden med TSV som ville förbjuda frontskydd till tunga lastbilar.

Är ni en skola, förening eller något annat sällskap som vill göra ett studiebesök hos Trux är ni varmt välkomna att kontakta oss.

För mer information kontakta oss på Trux direkt, info@trux.se
eller 0651-76 85 80.