Trux utställningstrailer kommer att vara ute på både svenska, norska och nska vägar i höst.

Efter vårens framgångsrika turné tillsammans med Volvokaravanen fortsätter Trux under sensommaren och hösten att åka land och rike runt med sin utställningstrailer för att visa upp sina populära aluminiumtillbehör till tunga lastbilar.

I höst fortsätter Trux sin On Tour-turné och förutom Sverige kommer även Norge och Finland att få besök av Ljusdalsföretaget. I sin utställningstrailer kommer Trux bland annat att visa några av de populära aluminiumtillbehören till Volvos nya FH men självklart kommer det även att nnas produkter till övriga lastbilsmärken på plats.

Hittills har Trux planerat in sju stopp med trailern under sensommaren och hösten. Närmast väntar Power Truck Show i Alahärmä Finland och därefter Mittia i Ljusdal, som är hemmaplan för Trux.
– Schemat är inte lika pressat som det var under våren och nu kan vi lägga ner extra tid på att göra varje evenemang till något extra säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga last- bilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland. Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 420 Mkr.