Med frontskyddet Highway och toppbågen Top-Bar blir Scania Streamline ännu säkrare.

Nu nns Trux kompletta tillbehörssortiment av frontskydd och ljusbågar i aluminium till Scania Streamline ute för försäljning.

Scanias senaste aggskepp – Streamline – nns ute på vägarna och Trux har tagit fram sina aluminiumtillbehör till bilen. Hela Trux produktsortiment nns tillgängligt för den nya bilen – frontskydden Highway och Offroad samt ljusbågarna X-Light, Top-Bar och Light-Bar med era åter nns till Streamline.

Scania har med Streamline optimerat lastbilen för att den ska ha så låg bränsleförbrukning som möjligt och för att matcha deras satsning passar Trux produkter perfekt in då de levereras i aluminium för minsta möjliga vikt, utan att tumma på säkerheten som tillbehören bidrar med.

– För oss är Scania försäljningsmässigt en av våra viktigaste grundpelare och därför är det av största vikt att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av aluminiumtillbehör till deras senaste bil – Streamline, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Under hösten kommer Trux att följa med på Scanias ”Euro 6 on Tour” och åker Sverige runt för att visa upp sina aluminiumtillbehör till nya Streamline.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga last- bilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland. Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 420 Mkr.