Trux turnerar runt Sverige med nya Scania Streamline.

Tillsammans med Scania turnerar nu Trux runt Sverige där de visar upp sitt kompletta tillbehörssortiment av bland annat frontskydd och ljusbågar i aluminium till nya Streamline.

I våras slog Trux följe med Volvo och åkte runt vårt avlånga land för att visa upp sina produkter
till nya Volvo FH. Nu gör de ungefär samma resa – men denna gång är det Scania och nya Streamline som står för sällskapet.
Nyligen visade Trux upp sina produkter till nya Scania Streamline och ett bättre sätt att presentera dem för åkare, återförsäljare och andra intressenter än under den riksomfattande Euro 6 on Tour blir nog svårt att hitta.

Scaniakaravanen – Euro 6 on Tour – startade den 13:e september och fortsätter fram till den 10:e november. Totalt kommer Trux att besöka över 50 städer, från Tomelilla i söder till Skellefteå i norr där deras demonstrationstrailer kommer att vara närvarande på majoriteten av de utannonserade platserna.

– Med Scaniakaravanen får vi ett perfekt tillfälle att visa upp våra produkter till nya Streamline för besökarna från Sveriges alla hörn, därför är vi väldigt tacksamma att vi får chansen att följa med på turnén berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga last­ bilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland. Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 420 Mkr.