annandagsbandy-tavling

Tävla om 15 bandybiljetter.
Som stolta sponsorer till Ljusdals BK kommer vi inför annandagsmatchen mot Broberg/Söderhamn att ställa upp vår demonstrationstrailer på första parkett på Idrottsparken här i Ljusdal. Dessutom kommer vi att lotta ut 15 fribiljetter till matchen där vinnarna, förutom inträde till matchen, även får sitta med oss i vår trailer och bli serverade lättare tilltugg (resa till och från Idrottsparken ingår ej).

Det enda ni behöver göra är att svara på den här enkla frågan:

Vilken färg har Hasse på tröjan i vår ny reklamfilm?

Klicka här för att fylla i tävlingsformuläret >
PS: Behöver ni hjälp? Spana in reklamfilmen som finns på förstasidan för ledtrådar.

För mer information kontakta oss på Trux direkt, info@trux.se
eller 0651-76 85 80.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sista dag att delta är den 15:e december. Vinnarna meddelas personligen via e-post efter att tävlingen avslutats och får hämta ut sina biljetter på Trux kontor i Ljusdal under vecka 51. Hämtas inte vinsten ut under vecka 51 tillfaller den Trux. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter eller bytas in mot något annat.