Trux demonstrationstrailer kommer att turnera itigt runt Sverige under våren.

Förra årets uppskattade Trux-turné tillsammans med Volvo får en fortsättning. Redan nästa vecka ger sig Trux ut på vägarna igen med sin demonstrationstrailer där de kommer att visa upp sina aluminiumljusbågar och frontskydd till Volvos nya lastbilar.

Det blir en favorit i repris – Trux följer med Volvo på deras turné runt Sverige ännu en gång. Det lyckade samarbetet från 2013 fortsätter med start den 28 mars och kommer att besöka Sveriges alla hörn – närmare 40 orter – innan de avslutar turnén den 24 maj.
Flera av Trux aluminiumtillbehör till Volvos nylanserade lastbilar – FH, FM, FMX med era – kommer att nnas på plats i deras demonstrationstrailer för sina återförsäljare, lastbilsägare och andra ny kna.

– Förra årets resa blev väldigt lyckad och vi är tacksamma att återigen få förtroendet att få följa med Volvo även i år och vi kommer naturligtvis ta tillfället i akt och passa på att visa upp vårens nyheter till Volvos lastbilar, berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga last­ bilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland. Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 420 Mkr.