Efter att rullat runt Skandinavien fortsätter Trux utställningstrailer mot äventyr i Tyskland.

Efter ännu en lyckad Sverigeturné tillsammans med Volvokaravanen väntar nu besök i Norge, Danmark samt Tyskland för Trux tillsammans med deras utställningstrailer för att visa upp sina populära aluminiumtillbehör till tunga lastbilar.

Evenemangshösten började i och för sig redan i augusti för Trux då de styrde kosan österut och deltog i Power Truck Show i Alahärmä, Finland. Härnäst väntar ett besök på den populära Elmia Lastbil-mässan i Jönköping dit Trux kommer med sin utställningstrailer och ett par tjusiga lastbilar för uppvisning.
Nästa anhalt är Transportmessa på Gardermoen i Norge där Trux möter upp med sin norska distributör och strax därpå rullar de vidare till Danmark och deltar på Jesperhus Lastbiltræf tillsammans med Henrik Guldager, som är deras återförsäljare i landet.

I slutet av september väntar en av världens största mässor för nyttofordon i Tyskland för Trux.
– – Vi kommer att ställa upp vår utställningstrailer i det centrala utomhusområdet och visa upp några av våra senaste aluminiumtillbehör till tunga lastbilar tillsammans med vår tyska representant Jumbo- Fischer berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal, och fortsätter:
– Vi får alltid positiva intryck med oss hem från IAA där vi får möjligheten att träffa våra europeiska- kunder samt andra intressenter för att utbyta tankar och föreslag om våra produkter.

Snart kommer Trux till ett evenemang nära dig – se sensommar/höstschemat här nedan. 20–23 augusti – Elmia Lastbil i Jönköping (monter U:564)
4–6 september – Transportmessa i Gardermoen, Norge.
12–14 september – Jesperhus Lastbiltræf 2014 i Danmark.
23 september–2 oktober – IAA Commercial Vehicles i Hannover.

Samtidigt som utställningstrailern rullar runt i Skandinavien och Tyskland kommer en annan del av Trux att åka runt och besöka några andra händelser som trailern inte hinner med, vilka är följande:
5–6 september – Skåne Truckshow
5–6 september – Öppet hus hos Värmlands Motor i Karlstad
19–20 september – Lastbilsträffen i Ramsele.
4 oktober – Invigning av Bilmetro i Hudiksvall
18 oktober – Öppet hus hos Visby tunga fordon i Visby