Trux och deras demonstrationstrailer nns mellan hall 25 och 26 på IAA-mässan i Tyskland.

Från den 24:e september till 2:a oktober kommer Trux att närvara på IAA – en av världens största mässor för nyttofordon i Hannover, Tyskland.

I åtta dagar kommer Trux och deras demonstrationstrailer nnas på plats på en av världens största nyttofordonsmässor i Tyskland – IAA.

Den tyska marknaden är försäljningsmässigt en viktig pusselbit för Trux och sedan de nya distributörerna i landet, Jumbo-Fischer, tog över rodret har de fått bra snurr på försäljningen.
Men den ska bli ännu bättre och ett av stegen att ännu bättre komma åt den stora marknaden som nns i Tyskland är att vara närvarande på den in ytelserika IAA-mässan.

– Tillsammans med representanter från Jumbo-Fischer nnas vi på plats K45 utomhus, mittemellan hall 25 och 26 där vi kommer att visa upp våra senaste aluminiumtillbehör till tunga lastbilar berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är för närvarande Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 400 Mkr.