tysklandturne2015

Tysklandsturné med demonstrationstrailern.
Trux och deras distributör i Tyskland, Jumbo-Fischer, utvecklar sitt goda samarbete och med start i mitten av april kommer de att turnera runt Tyskland i deras demonstrationstrailer till några av deras viktigaste kunder.
I mitten av april påbörjar de en gemensam turné i den nordliga delen av Tyskland under två veckors tid. Där kommer de att besöka nio städer för att visa upp Trux-produkter i demonstrationstrailern och berätta om dess fördelar.
– Tyskland är en viktig marknad för oss och tack vare vårt fina samarbete med Jumbo-Fischer så kommer vi med den här turnén att nå ut till fler potentiella kunder på ett ännu bättre sätt än tidigare berättar Eva Holm, Trux nya exportchef.
Läs hela pressmeddelandet här >

För mer information kontakta oss på Trux direkt, info@trux.se
eller 010-483 89 90.