En närmare två veckor lång turné väntar för Trux och Jumbo-Fischer i Tyskland.

Trux och deras distributör i Tyskland, Jumbo-Fischer, utvecklar sitt goda samarbete och med start i mitten av april kommer de att turnera runt Tyskland i deras demonstrationstrailer till några av deras viktigaste kunder.

I snart tre år har svenska Trux AB i Ljusdal, som tillverkar ljusbågar och frontskydd i aluminium till tunga lastvagnar, haft ett givande samarbete med tyska företaget Jumbo-Fischer för att möta efterfrågan av aluminiumprodukter på den tyska marknaden.

I mitten av april påbörjar de en gemensam turné i den nordliga delen av Tyskland under två veckors tid. Där kommer de att besöka nio städer för att visa upp Trux-produkter i demonstrationstrailern och berätta om dess fördelar.
– Tyskland är en viktig marknad för oss och tack vare vårt na samarbete med Jumbo-Fischer så kommer vi med den här turnén att nå ut till er potentiella kunder på ett ännu bättre sätt än tidigare berättar Eva Holm, Trux nya exportchef.

Tysklandsturnén rundas av med ett kortare besök på IGEHA 2015-mässan i Holdorf i slutet av april för att sedan fortsätta mot Polen och den stundande turnén där.

Så här ser schemat ut för Trux och Jumbo-Fischers Volvo roadshow ut. Vi önskar alla varmt välkomna! 16 april – Volvo Group Truck Center Nord-West GmbH, Hamburg
17 april – TSS-Truck Service Inh. R. Kunze e.K, Schwerin
20 april – Auto Haas GmbH Volvo-Vertretung NL, Barleben
21 april – Volvo Group Truck Center Nord-West GmbH, Heilbad Heiligenstadt 22 april – FS Trucks GmbH, Osnabrück
23 april – V. Aschwege und Tönjes GmbH, Garrel
23 april – V. Aschwege und Tönjes GmbH, Uplengen
24 april – Leeser KFZ- und Truckservice GmbH DAF & Volvo Servicestützpunkt, Leese 25–26 april – IGEHA 2015-mässan, Holdorf
Med reservation för eventuella ändringar..

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är för närvarande Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 400 Mkr.