Den 13–15 maj parkerar Trux och Ena Truck demonstrationstrailern på Rotra-mässan i Polen.

Efter några veckor i Tyskland drar Trux vidare med sin demonstrationstrailer till Polen, där man tillsammans med deras distributör i landet, Ena Truck, skall delta på Rotra- mässan.

Med start den 13:e maj öppnar Rotra, den internationella mässan för vägtransporter och andra kommersiella fordon, dörrarna i Kielce. Trux är på plats med sin demonstrationstrailer och kommer tillsammans med Ena Trucks representanter att visa de polska kunderna sina ljusbågar och frontskydd i aluminium för tunga lastvagnar.

– Det är alltid positivt att få komma ut till våra utländska distributörer för att lära oss mer om deras marknad samt kunder och vi kan inte göra det på ett bättre ställe i Polen än Rotra berättar Eva Holm, Trux exportchef.

Trux och Ena Truck nns på plats i utomhusmontern ZM4 på Rotra den 13–15 maj. Varmt välkomna!

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är för närvarande Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 400 Mkr.