Med demonstrationstrailern i släptåg kommer Trux att besöka ertalet mässor runt om Norden i höst.

Nu är det äntligen dags igen! Höstens alla transportmässor radar upp sig och Trux nns självklart på plats för att visa upp sin unika säkerhetsutrusning för tunga lastbilar och, inte minst, alla spännande nyheter.

Trux har redan hunnit besöka Power Truck Show i Finland som blev riktigt lyckad, och den 14-
15 augusti går Mittia Skogstransportmässa av stapeln. Mittia arrangeras för 8:e året på Trux hemmaarena i Ljusdal och Trux har stora förväntningar.
– Kontakten med våra kunder pågår vardagligen året runt men mässorna är en stor del av det, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Efter Mittia går resan mot Trailer Trucking Festival i Mantorp den 28-29 augusti som dessutom rar 35 år och utlovar att mässan blir något utöver det vanliga.
– Det ligger mycket jobb bakom varje utställning men det är värt varje sekund. Man får möjlighet att träffa sina be ntliga kunder på en rolig tillställning och samtidigt ha chans att träffa nya potentiella kunder, säger Hasse Olsson.

31 augusti-4 september besöker Trux Påbyggnad på fem olika orter med start i Örebro och sedan väntar Skåne Truck Show den 4-5 september. I mitten på september besöker Trux Danmark och ställer ut på Lastbilsweekend Jespershus tillsammans med sin danska representant Jens Guldager. En riktig publikfriare är Lastbilsträffen i Ramsele den 18-19 september och i skrivande stund ser säsongen ut att avslutas där med pompa och ståt.

– Vi hälsar alla varmt välkomna till vår demonstrationstrailer och vi tror att det blir en fantastisk höstsäsong på mässornas alla arenor, avslutar Hasse Olsson.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är för närvarande Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Mekanotjänst Holding AB som omsätter cirka 400 Mkr.