Trux tillbehörssortiment av frontskydd och ljusbågar i aluminium till Scania senaste lastbil är i det närmaste komplett och finns numera ute till försäljning.

Efter Scanias lyckade lansering av deras nästa generations lastbil var Trux snabbt framme med sina produkter till bilen. Nu är Trux hela produktsortiment tillgängligt för den nya bilen – frontskydden Highway och Offroad samt Light-Bar och fyra olika Top-Bar återfinns till Next gen Scania. Inom kort kommer sortimentet av tillbehör att kompletteras med några ytterligare Trux-produkter, men de kommer att avtäckas vid ett senare tillfälle.

– När Scania lanserar en ny bil vill vi givetvis se till att det finns tillräckligt med tillbehör från oss där det finns något som passar alla – och det har vi nu sett till, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.