Stora delar av våren tillbringades i sällskap med Volvo Performance Tour och under hösten fortsätter Trux att turnera på egen hand med sin utställningstrailer för att visa upp sina populära aluminiumtillbehör till tunga lastbilar.

Sensommaren och höstens alla transportmässor radar upp sig och Trux kommer självklart finnas på plats för att visa upp sina produkter för tunga lastbilar.

Hittills har Trux planerat in fem stopp med sin utställningstrailer. Närmast väntar Power Truck Show i Alahärmä Finland och därefter Mittia Skogstransportmässa i Ljusdal.

– Mittia är alltid lite speciellt då det är på hemmaplan för oss och där försöker vi alltid bjuda på något extra, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Efter Mittia går resan vidare mot Mantorp för Trailer Trucking Festival. Där samarbetar Trux med Exte och har en gemensam monter.

– Många av våra och Extes kunder är desamma, så vi slår ihop våra montrar för att kunna bemöta alla våra befintliga och potentiella kunder ännu bättre, berättar Hasse Olsson.

Snart kommer Trux till ett evenemang nära dig – se sensommar/höstschemat här nedan. Vi önskar alla varmt välkomna!

11–12 augusti – Power Truck Show i Alahärmä, Finland (monter U350).

18–19 augusti – Mittia Skogstransport i Ljusdal (monter B53).

25–26 augusti – Trailer Trucking Festival i Mantorp (monter B14).

8–9 september – Skåne Truck Show i Ljungbyhed.

15–16 september – Lastbilsträffen i Ramsele.