Visste du att Trux har ett stort bildarkiv med snygga lastbilar som använder företagets produkter? Det finns också möjlighet för användarna att ladda upp sina egna bilder på bilar med Trux-utrustning.

Trux bildbank sjösattes 2011 och har sedan dess växt i stadig takt för att i dag innehålla ett tusental bilder som finns för allmän beskådan.
Majoriteten av bilderna är tagna av Trux själva när de har turnerat land och rike runt för att besöka mässor samt utställningar, men en del av dem är uppladdade av besökarna själva av deras egna lastbilar.
– Det är ett perfekt forum för alla lastbilsintresserade att visa upp just deras fordon med Trux-utrustning, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Det senaste tillägget i bildbanken är att filmer har lagts till i banken. Korta klipp på varierande lastbilsmärken som visar upp produkterna ”in action”.
I bildbanken går det att söka på de specifika artikelnummer som Trux använder och deras olika produktnamn – men även på lastbilsfabrikat, hyttmodeller, färger med mycket mera. Självklart går det att kombinera flera sökord för att få en mer detaljerad sökning.
Välkommen att testa själva på www.trux.se/bildbank/