IAA i Tyskland, Elmia i Jönköping, Lastbiltræf i Danmark med mera – det blir en spännande höst för Trux, som även har skaffat sig en ny snygg dragbil för de kommande evenemangen.

Efter sommarens besök i Polen på Master Truck Opole, Finland på Alahärmä Power Truck Show samt Näsmark Trophy i Åsele, så laddar Trux inför höstens alla transportmässor där de kommer att finnas på plats för att visa upp sina produkter till tunga lastbilar.

Först ut är Elmia Lastbil i Jönköping och kort därpå Skåne Truck Show. Därefter väntar ett besök i grannlandet Danmark.
– Tillsammans med vår distributör Henrik Guldager brukar vi besöka Jesperhus i Danmark och deras årliga Lastbiltræf som alltid är ett uppskattat stopp – både för oss och för evenemangets gäster, berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Färila.

I slutet av september väntar kolossen IAA i Tyskland, där Trux är med i egen regi för nionde gången. IAA blir sista stoppet på turnén för Trux innan de återvänder hem och avslutar säsongen på hemmaplan, där de ställer upp trailern på ExTe-cupen i oktober.
Nytt för i år är att Trux har en ny dragbil, en Scania R som är fullutrustad med Trux-produkter.
– Frontskyddet har blixtljus och extraljus monterat, likaså toppbågarna, vilket är ett av många sätt man kan få sina Trux-produkter levererade direkt från fabrik, berättar Hasse Olsson.

Snart kommer Trux till ett evenemang nära dig – se sensommar/höstschemat här nedan. Vi önskar alla varmt välkomna!
22–25 augusti – Elmia Lastbil i Jönköping (monter U503:19).
7–8 september – Skåne Truck Show i Ljungbyhed (monter 20).
8–9 september – Lastbiltræf i Jesperhus, Danmark.
14–15 september – Lastbilsträffen i Ramsele.
20–27 september – IAA Commercial Vehicles i Hannover, Tyskland (monter FG K65)
18–20 oktober – ExTe-cupen i Ljusdal