Efter ett otroligt bra första kvartal på 2021 med stark orderingång behöver Trux nyanställa för att fortsatt klara av att möta den höga efterfrågan. Företaget som tillverkar frontskydd och ljusbågar i aluminium har under första kvartalet på 2021 haft ett högt tryck på frontskydden Trux Highway och Trux Offroad.

– Vi har haft ett otroligt bra första kvartal som är bland de bästa i företagets historia och efterfrågan på våra frontskydd är hög, säger Ulf Göransson, platschef på Trux i Färila.

Mikael Nordin är arbetsledare på Trux och ser till att den dagliga produktionen rullar på. I och med det otroligt starka första kvartalet så ökar kraven på produktionen.
– Vi har haft fullt upp nu ett tag och har nyligen anställt en svetsare. Men för att kunna möta den höga orderingången behöver vi förstärka både svets- och monteringsavdelningen ytterligare, berättar Mikael Nordin.

För mer information:
Ulf Göransson 010-483 89 70
ulf.goransson@trux.se