SUOJAPUSKUREITA JA VALOTELINEITÄ

Trux oli Euroopan markkinoilla ensimmäinen, joka valmisti suojapuskureita kuorma-autoille. Tästä tuotteesta on tänä päivänä kehitetty laaja valikoima turvallisuusvarusteita useimpiin Kuorma-autoihin.

TUOTTEITAMME

Alumiinin erinomaisuus johtuu sen keveydestä ja lujasta kestävyydestä. Laadukkaat tuotteet hienostuneella muotoilulla ja erinomaisella sopivuudella.

Trux Highway

Trux Highway on kehitetty parantamaan turvallisuuttasi ja suojaamaan auton arkoja osia. Tässä mallissa on pienempi maavara ja se toimii siksi myös alleajosuojana lisäten näin liikennetuervallisuutta.

Trux Offroad

Trux Offroad- mallissa on korkeampi maavara, ja siksi se soveltuu hyvin esimerkiksi rakennustyömailla ja metsäautoteillä ajettavaksi.

Trux X-Light

Trux X-Light – lisävaloteline suojaa lisävaloja kolhuilta ja pidentää niiden käyttöikää. X-Light toimitetaan piilossa olevilla esiasennetuilla sähköjohdoilla ja neljällä lisävalokiinnikkeellä.

Trux Top-Bar

Trux Top-bariin voit kiinnittää kokonaisen rivin erilaisia valonlähteitä. Tilaa löytyy niin lisävaloille, varoitusmajakoille kuin mainosvalokyltille. Trux Top-Bar antaa lähes rajattomat mahdollisuudet.

Trux Light-Bar

Trux Light-Bar on täydellinen varuste autoille, joilla on lumiaura tai muuta eteen asennettua laitteistoa. Korkealle asennettavaan Valoramppiin voi asentaa auton vakiovalot korvaavat aurausvalot esimerkiksi lunta raivatessa.

Muut tuotteet

Truxilla on myös erilaisia lisävarusteita, kuten Sideliner, turvakaaret, A-frame, kattovarustelu, U-bar y.m.

LUE ETEENPÄIN

RAKENNA TRUX AUTO

Täällä voit rakentaa omaa Trux autoa. Valitse kuorma-auto, asenna halutut tuotteet ja katso tulosta.

BUILD NYT

FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

21 hours ago

Trux AB

Vi önskar er alla en fantastisk fin sommar och en härligt skön semester! Veckorna 29 och 30 håller vi stängt och är åter på plats måndag 2 augusti – välkomna åter! ...

Vi önskar er alla en fantastisk fin sommar och en härligt skön semester! Veckorna 29 och 30 håller vi stängt och är åter på plats måndag 2 augusti – välkomna åter!

5 days ago

Trux AB

Trux har skyddat fronten i 35 år
I år firar Trux AB 35 år i branschen. Från det att Axel Sandstedt tog fram de första frontskydden har företaget vuxit och blivit marknadsledande inom området frontskydd för tunga lastbilar i Europa, men vägen dit har inte varit spikrak.

Allt började med att en åkare, som tröttnat på långa stopp och frontskador i samband med älgolyckor, kontaktade Axel Sandstedt, ägare av Exte. Åkaren undrade om de möjligtvis kunde ta fram liknande frontskydd som de han sett i Australien, vilket var en idé Axel nappade på.

Men strax efter frontskydden hade kommit ut på marknaden drog trafikverket i bromsen, som ansåg att frontskyddet var farligt och mer sakligt för oskyddade trafikanter. Axel, som var säker på sin sak, ansåg att grunderna till beslutet var svaga och tog hjälp av bland andra Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Och visst hade Axel rätt, det bevisades att distansmonterade frontskydd i aluminium snarare fungerar stötdämpande vid en krock och var alltså till stor nytta för de inblandade. Detta ledde till att transportverket gav med sig och Trux fick dispens från den nya lagen.

Med planer på att växa än mer utanför norden står Trux AB nu inför en spännande resa och nya utmaningar.
– Framtiden för Trux AB ser ljus ut och vi har trevliga utmaningar framför oss. Det pågår just nu ett spännande projekt med att expandera, säger Ulf Göransson, platschef på Trux AB.
– Det är kombinationen av vårat starka varumärke, höga kvalité och korta leveranstider som gör att det går så bra för oss än idag, konstaterar Ulf Göransson stolt.

– För att Trux även i framtiden ska vara ett konkurrenskraftig företag krävs det att vi klarar av att anpassa oss efter marknaden, det är många nya bilmodeller som kommer ut och det digitala blir allt mer viktigt, säger Ulf Göransson och fortsätter:
– Men det är bara spännande och roliga utmaningar som får oss att växa och bli bättre som företag!
...

Comment on Facebook 180353558673873_5780698601972646

Oskar Wallin coolt 😎🚛

Grekland måste ju vara en bra marknad för er!

Für die 3er Reihe

Produziert ihr den noch

Schade das die für die alten Fahrzeuge nicht mehr lieferbar sind. Hätte gerne einen für meinen Mercedes SK

Där har vi lossat många gånger i början på eran era.

Auf Wunsch

Ni kunde ju gjort några nya uppsättningar till 3 serien 👌🏻😉

View more comments

7 days ago

Trux AB

Igår gick den första delleveransen av Trux Highway (A16-2) iväg till ett åkeri i södra Sverige. Fram till oktober kommer vi att leverera ytterligare 32 stycken för att göra deras lastbilar ännu säkrare. ...

1 week ago

Trux AB

Vi välkomnar Stella till Trux. Hon har tidigare jobbat åt vårt systerföretag Exte, men sedan i början av mars hittar vi Stella på Trux svetsavdelningen, där hon är en viktig kugge i produktframställningen tillsammans med de andra svetsarna. ...

Vi välkomnar Stella till Trux. Hon har tidigare jobbat åt vårt systerföretag Exte, men sedan i början av mars hittar vi Stella på Trux svetsavdelningen, där hon är en viktig kugge i produktframställningen tillsammans med de andra svetsarna.

2 weeks ago

Trux AB

Välkomna till Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB idag och säg hej! ...

Välkomna till Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB idag och säg hej!Image attachment
Load more