FRONTBESKYTTERE OG LYSBØYLER

Trux utviklet original-frontbeskyttet allerede i 1986. I dag finns det et stort sortement sikkerhets- og stylingutstyr for montering på tunge lastebiler. Alle Trux sine produkter distribueres gjennom svenske autoriserte lastebilsselgere og for exportmarkedet via utenlandske selgere.

VÅRE PRODUKTER

Aluminiumets unike egenskaper kombinerer styrke og smidighet med miljømessige faktorer som foruten sin lave vekt, gir sterke, smidige produkter spesielt skreddersydd for hvert enkelt lastebilmerke.

Trux Highway

Trux Highway är utvecklat för att ge dig ökad säkerhet och skydda bilens utsatta delar. Med den nedre bågens låga profil fungerar den även som ett trafiksäkert underkörningsskydd.

Trux Offroad

Trux Offroad har hög markfrigång och passar därför perfekt till bilar som används vid anläggningstransporter eller i andra sammanhang där underlaget är ojämt.

Trux X-Light

Trux X-Light har plats för fyra extraljus, elegant monterade med inbyggda elkablar. Ett extra plus är funktionen som fotsteg. Stig upp på bågen och du når lätt upp till vindrutan för att rengöra den.

Trux Top-Bar

På Trux Top-Bar kan du fästa en hel rad med olika ljuskällor. Här finns plats för extraljus, blixtljus, varningsljus och takljusskylt. Trux Top-Bar ger dig näst intill obegränsade möjligheter.

Trux Light-Bar

Light-Bar är perfekt för bilar med snöplogar eller andra frontmonterade redskap. På den högt monterade lyktrampen kan plogstrålkastare monteras.

Trux övriga produkter

Vi har även en rad ytterligare tillbehör såsom Sideliner, säkerhetsbågar, A-frame, takmontage, U-Bar med mera. Fråga oss om vad just du behöver till din lastbil.
LES MER

BYGG DIN TRUXBIL

Her kan du designe din egen Truxbil. Velg merke og modell, monter ønskede produkter og se resultatet!

BYGG NÅ

FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 week ago

Trux AB

Nu är det dags för nya Volvo FM och vi har en rad Trux-produkter redo för leverans – välkommen med din beställning!
Produkterna levereras som standard i Airflow-profil, men går även att få i slät profil.
...

Comment on Facebook 180353558673873_5199276083448237

Karl-Marius her må du inn å bestill t nybiln 👌😅

Alex Pettersson

Christian Byström 😍🤤

Lasse Johansen dette er noe for deg!

Pål Narve Mælen

Volvo er ingen lastebil

Joakim Mårtensson ett tips 😂😂😂

Inte snyggt för mycket.

Hasse Olsson .. men nu får jag mail

Martin Ström

Bosse Hjelm

Christian Nero kolla lullul

View more comments

2 weeks ago

Trux AB

Det här ekipaget har utrustat sin Trux Top-Bar (G24-2) med blixtljus, perfekt kombination för att synas och bli sedd. ...

3 weeks ago

Trux AB

Br. Junttis Åkeri AB tjusiga Scanior utrustade med Trux Offroad (B24-2). ...

Br. Junttis Åkeri AB tjusiga Scanior utrustade med Trux Offroad (B24-2).Image attachmentImage attachment

4 weeks ago

Trux AB

Lastbilar med Trux frontskydd får rabatt på självrisken vid viltkollisioner från de flesta försäkringsbolag. Dessutom har vi ett utmärkt utbytes­system som gör det snabbare att ersätta det skadade frontskyddet. ...

Lastbilar med Trux frontskydd får rabatt på självrisken vid viltkollisioner från de flesta försäkringsbolag. Dessutom har vi ett utmärkt utbytes­system som gör det snabbare att ersätta det skadade frontskyddet.

1 month ago

Trux AB

Är ni redo för vinter och snöiga vägar? Med Trux Light-Bar (H24-2) och Trux Top-Bar (G24-2) är du garanterat redo. 👍 ...

Load more