FRONTBESKYTTERE OG LYSBØYLER

Trux utviklet original-frontbeskyttet allerede i 1986. I dag finns det et stort sortement sikkerhets- og stylingutstyr for montering på tunge lastebiler. Alle Trux sine produkter distribueres gjennom svenske autoriserte lastebilsselgere og for exportmarkedet via utenlandske selgere.

VÅRE PRODUKTER

Aluminiumets unike egenskaper kombinerer styrke og smidighet med miljømessige faktorer som foruten sin lave vekt, gir sterke, smidige produkter spesielt skreddersydd for hvert enkelt lastebilmerke.

Trux Highway

Trux Highway är utvecklat för att ge dig ökad säkerhet och skydda bilens utsatta delar. Med den nedre bågens låga profil fungerar den även som ett trafiksäkert underkörningsskydd.

Trux Offroad

Trux Offroad har hög markfrigång och passar därför perfekt till bilar som används vid anläggningstransporter eller i andra sammanhang där underlaget är ojämt.

Trux X-Light

Trux X-Light har plats för fyra extraljus, elegant monterade med inbyggda elkablar. Ett extra plus är funktionen som fotsteg. Stig upp på bågen och du når lätt upp till vindrutan för att rengöra den.

Trux Top-Bar

På Trux Top-Bar kan du fästa en hel rad med olika ljuskällor. Här finns plats för extraljus, blixtljus, varningsljus och takljusskylt. Trux Top-Bar ger dig näst intill obegränsade möjligheter.

Trux Light-Bar

Light-Bar är perfekt för bilar med snöplogar eller andra frontmonterade redskap. På den högt monterade lyktrampen kan plogstrålkastare monteras.

Trux övriga produkter

Vi har även en rad ytterligare tillbehör såsom Sideliner, säkerhetsbågar, A-frame, takmontage, U-Bar med mera. Fråga oss om vad just du behöver till din lastbil.
LES MER

BYGG DIN TRUXBIL

Her kan du designe din egen Truxbil. Velg merke og modell, monter ønskede produkter og se resultatet!

BYGG NÅ

FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

17 hours ago

Trux AB

Photos from Philipsen Lack AB's post ...

2 weeks ago

Trux AB

ExTe Roadshow 2020-ekipaget på plats hos Däckab i Sveg. Välkommen förbi på en coronasäkrad fika ☕️🔥💪 ...

3 weeks ago

Trux AB

ExTe Roadshow 2020: Nu är vi på plats hos Kurts Traktor i Iggesund och fikat är klart. Välkomna! 🔥☕️💪🌞 ...

3 weeks ago

Trux AB

Idag är vi på hemmaplan, på Färilasågen Setra Sågverk Färila. Vi är på plats fram till klockan 15, kom gärna förbi och ta en fika med oss och ExTe! ...

Idag är vi på hemmaplan, på Färilasågen Setra Sågverk Färila. Vi är på plats fram till klockan 15, kom gärna förbi och ta en fika med oss och ExTe!

3 weeks ago

Trux AB

Trux Offroad (B73-1) för montering på MAN, utrustad med blixtljus. ...

Load more