SÄKERHET SOM LÖNAR SIG

ALLT I ALUMINIUM

SÄKERHET SOM LÖNAR SIG

ALLT I ALUMINIUM

Aluminiumets unika egenskaper kombinerar styrka och smidighet med miljömässiga faktorer som förutom sin låga vikt, ger starka smidiga produkter unikt skräddarsydda för varje lastbilsfabrikat.

SVENSK KVALITET TAR DIG LÄNGRE

SVENSK KVALITET TAR DIG LÄNGRE

FRONTSKYDD OCH LJUSBÅGAR

FRONTSKYDD OCH LJUSBÅGAR

Med Trux frontskydd minskar skadorna och ersättningarna kan hållas nere. Erfarenheten visar att lastbilar med Trux frontskydd får lägre skadekostnader och inga, eller relativt korta stillestånd i samband med kollisioner eller andra olyckor.

TRUX HIGHWAY

Trux Highway är utvecklat för att ge dig ökad säkerhet och skydda bilens utsatta delar. Med den nedre bågens låga profil fungerar den även som ett trafiksäkert underkörningsskydd.

TRUX OFFROAD

Trux Offroad har hög markfrigång och passar därför perfekt till bilar som används vid anläggningstransporter eller i andra sammanhang där underlaget är ojämt.

TRUX X-LIGHT

Trux X-Light har plats för fyra extraljus, elegant monterade med inbyggda elkablar. Ett extra plus är funktionen som fotsteg. Stig upp på bågen och du når lätt upp till vindrutan för att rengöra den.

TRUX TOP-BAR

På Trux Top-Bar kan du fästa en hel rad med olika ljuskällor. Här finns plats för extraljus, blixtljus, varningsljus och takljusskylt. Trux Top-Bar ger dig näst intill obegränsade möjligheter.

TRUX LIGHT-BAR

Trux Light-Bar är perfekt för bilar med snöplogar eller andra frontmonterade redskap. På den högt monterade lyktrampen kan plogstrålkastare monteras.

TRUX X-BAR

Med Trux X-Bar gör det möjligt att på ett enkelt och snyggt sätt montera upp till fyra extraljus på den nedre frontluckan. Trux X-Bar kan kompletteras med klämfästen, kablage och monterade extraljus.

TRUX U-BAR

Trux U-Bar placeras under den främre stötfångaren och kan även kompletteras med färdigmonterade LED-lampor.

TRUX SIDELINER

Trux Sideliner är ett lysande sätt att pryda ekipagets långsidor och kan även kompletteras med färdigmonterade LED-lampor.

ÖVRIGA PRODUKTER

Vi har även en rad ytterligare tillbehör såsom Trux takmontage, Trux mellanrör med mera. Fråga oss om vad just du behöver till din lastbil.

BYGG DIN EGEN

TRUXBIL

Designa din egen lastbilsfront bland en mängd olika tillbehör, kulörer och andra kombinationer i vår Trux-konfigurator.

KONTAKTA OSS

Ulf Göransson

Platschef

010-483 89 70

ulf.goransson@trux.se

Stefan Björk

Försäljning

010-483 89 86

stefan.bjork@trux.se

Mikael Svensk

Försäljning

010-483 89 82

mikael.svensk@trux.se

Anders Larsson

Försäljning

010-483 89 72

anders.larsson@trux.se

Joel Björk

Marknadssupport

010-188 51 44

joel.bjork@trux.se