Letar du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av Lackering? Nu finns möjligheten för dig att få jobba tillsammans med oss på Trux. Välkommen med din ansökan redan idag!

Beskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lackering, gärna manuell våtlackering inom industri. och har en känsla för både kvalitet och noggrannhet. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av manuell våtlackering inom industri.
I tjänsten ingår förutom själva sprutlackeringen, även blandning av färg, rengöring av koppar m.m. Det är viktigt att du har en god hantverkskänsla med öga för kvalitet och finish.

Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker har en positiv inställning. Du är noggrann, har ett högt kvalitetstänk och drivs av att leverera bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är kommunikativ, har god social förmåga samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Monitor.


Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skift kan förekomma/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-02-28