Letar du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av Produktionsplanering? Nu finns möjligheten för dig att få jobba tillsammans med oss på Trux. Välkommen med din ansökan redan idag!

Beskrivning
Som Produktionsplanerare hos Trux ansvarar du för att skapa och underhålla produktionsplaner för våra produktionsgrupper på svets, lackering och montering. Arbetet innefattar planering, effektivisering och utveckling av våra arbetssätt i produktionen, ditt fokus kommer att vara på digitalisering med hjälp av affärssystemet Monitor. Du förväntas även aktivt driva förbättringsarbeten inom planering och produktionsoptimering. Du kommer arbeta i ett tight team tillsammans med verkstadschef, inköp och marknad. Idag sköts dessa arbetsuppgifter av vår inköpare men i takt med att vi växer behöver vi stärka upp produktionsplaneringen med en ny heltidstjänst.

Egenskaper
Du som söker rollen bör ha arbetslivserfarenhet inom produktionsplanering i tillverkande industri samt goda kunskaper i Monitor. Du behöver ha en god insyn i och förståelse för hur ett MPS system är uppbyggt och fungerar. Du har även erfarenhet av att driva digitalisering, förändringsprocesser och ständiga förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker har en positiv inställning. Du är noggrann, engagerad och drivs av att leverera bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är kommunikativ, har god social förmåga samt har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort B krävs för tjänsten.


Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-06-25